A fost agresata, scuipata si umilita de fostul iubit, iar acum se întoarce la el? Mesajul uluitor al Loredanei Chivu: „Eu am stat cu acest baiat 4 ani, cu bune, cu rele…” Continuarea te lasă mască:

Loredana Chivu a ajuns implicata intr-un scandal mediatic, dupa ce despartirea ei tumultoasa de iubitul ei, Mihai, a ajuns sa prinda rasunet.

Amantlacul barbatului, tentativa de sinucidere a Loredanei, dar si o serie de imagini in care cei doi sunt surprinsi in plina strada, in timp ce se cearta, au facut ca acest subiect sa devina mediatizat.

Desi fostul iubit i-a gresit extrem de mult, Loredana Chivu prefera sa vorbeasca frumos de el si, cumva, a lasat loc de interpretare in ceea ce priveste o posibila impacare.

„Eu doar am aflat de o “domnisoara” (un termen mult prea frumos pt ea),care a avut cateva conversatii cu el si a avut grija sa mi le si trimita..st multe lucruri..tot ceea ce trebuie sa intelegeti este ca eu am stat 4 ani cu acest baiat cu bune si rele,noi stim ce s a intamplat de fapt si noi avem puterea sa alegem ce sa facem mai departe…”, a spus Loredana pe Facebook.

„In 4 ani se mai cearta si oamenii..asta nu inseamna ca nu ne am iubit!din contra..de asta ne si certam…”, a mai spus ea intr-un comentariu, incercand, parca, sa ii ia apararea fostului ei, in ciuda faptului ca a avut un comportament agresiv cu ea.

Sursa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *