S-a aflat cel mai mare secret al polițiștilor! Uite de ce ciocănesc agenții în stopul mașinilor oprite!

De multe decenii, poliţiştii obişnuiesc să ciocănească în stopurile maşinilor pe care le opresc în trafic.

Nu fac acest lucru pentru a verifica dacă becul funcţionează la parametri normal sau nu, ci din cu totul alte motive, pe care le prezentăm mai jos.

1. Principalul motiv a rămas împământenit din vremurile în care nu existau camere de bord.

Poliţiştii care patrulau pe autostrăzi obişnuiau să ciocănească în stopurile maşinilor oprite, ca să-i facă atenţi pe şoferi şi să le distragă atenţia de la alte activităţi, cum ar fi ascunderea drogurilor sau a armelor.

Astfel, şoferii-infractori erau întârziaţi de la aceste lucruri şi, practic, erau prinşi în flagrant.

2. Un alt motiv este ca poliţistul să-şi lase amprentele pe stop, în cazul în care şoferul oprit l-ar ataca şi ar fugi de la faţa locului.

Astfel, maşina în cauză ar fi mai uşor de depistat, ulterior, şi, implicit şoferul, chiar dacă şi-ar schimba plăcuţele de înmatriculare, pentru că ar avea pe stop amprentele poliţistului.

Se pare că, totuşi, de la inventarea camerelor de bord, poliiştilor li se recomandă să nu mai ciocănească stopurile maşinilor oprite în trafic.

Citeste si :Au fost separați la naștere și nu au știut nimic unul despre celălalt! 20 de ani mai târziu, au aflat un lucru șocant despre ei, ce au făcut medicii în acest timp. Este unic în lume

În secret ne place să credem că suntem niște persoane unice, cu un stil propriu și cu un aspect inconfundabil, însă ni s-a spus de multe ori că am putea avea cel puțin un frate geamăn undeva în această lume.

Există niște evenimente care ne fac să ne întrebăm dacă într-adevăr suntem atât de unici pe cum am vrea să credem sau totul este o mare minciună.

Robert Shafran a auzit ani întregi spunându-i-se că seamănă cu o altă persoană și tot timpul a râs și nu a băgat de seamă acest aspect. Unii oameni pățesc destul de des să li se spună asta, așa că nu i s-a părut deloc ciudat.

Când colegul de cameră al lui Robert, Michael Domitz, i-a spus că seamănă identic cu un alt student de la Sullivan County Community College din New York, și-a dat seama că poate ceva nu este tocmai în regulă. Curând după această confesiune, stdudentul a avut parte de șocul vieții lui.

Michael i-a spus lui Robert că este copia fidelă a colegului său de cameră, Eddy. Inițial, Robert nu s-a gândit prea mult că, așa cum spuneam, există o mulțime de oameni cu trăsături asemănătoare, nu e așa?

Curând, Robert a aflat că Michael nu era singurul care simțea în felul acesta. De fapt, în fiecare zi oamenii veneau la el și îi spuneau Eddy.

Lucrurile s-au complicat și mai mult când Robert a aflat că este născut în aceeați zi cu Eddy.

Iar asemănările au continuat de acolo. Aceștia aveau același păr, aceleași expresii, același râs, și ambii erau adoptați. Poate cea mai ciudată dintre ele: aveau același semn de naștere și același scor IQ-148.

Având în vedere asemănările, Robert și Eddy au decis să se întâlnească și să vadă dacă vor obține niște răspunsuri. Pentru a afla, au efectuat un test ADN.

Curând, doctorii și-au confirmat suspiciunile: nu numai că erau legați, ci erau gemeni identici! Televiziunile au încpeut să îi abordeze pentru interviuri, iar povestea lor a devenit cunoscută în toată țara.

Un alt student de colegiu pe nume David se uita la știri când a văzut povestea gemenilor identici. După ce a observat asemănările ciudate dintre aspectul lui și al celorlalți adolescenți și faptul că și el a fost adoptat, a contactat familia pentru a vedea dacă este posibil să fie legat și de ei.

Așa au aflat cei trei că sunt tripleți și, în urma unor cercetări, mai existase un copil, dar care a murit la naștere.

Ce nu își explica nimeni era de ce au fost separați la naștere. Inițial, agenția de adopție a refuzat să dezvăluie de ce frații fuseseră separați la naștere. Dar cercetătorii pentru documentarul despre ei au investigat agenția și au descoperit că există un motiv specific pentru care băieții au fost împărțiți..

La sugestia unui psihiatru, agenția a decis să participe la un experiment „natural versus hrănire” în care tripleții au fost separați. Studiul urma să demonstreze modul în care băieții au reacționat atunci când nu ar fi fost nevoiți să concureze pentru atenția părinților.0..

La vremea respectivă, părinților adoptivi li s-a spus doar că fiul lor făcea parte dintr-un studiu de dezvoltare a copilului, care era de fapt o stipulare a procesului de adopție.

O dată pe lună timp de 12 ani, fiecare familie a vizitat Manhattan pentru a fi testat comportamentul băieților, inteligența și personalitățile. Toate momentele din viața lor au fost atunci filmate și analizate de psihologi.

Robert a fost crescut într-o casă bogată, Eddy într-o casă de clasă mijlocie și David într-o casă de clasă muncitoare. Părinții lui David au fost șocați când au început să bănuiască că are un frate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *